Fietsen

Voor de senioren uit Roggel een berichtje van de fietsclub. Het is in de zomer op dinsdagmiddag rond half twee en de fiets wordt gestart, Dan laten wij senioren ons leiden door Frans, Har, Jan of Wiel en fietsen door het Limburgse land. Samen op de fiets hebben we een sterke band. Ook kan iedereen zichzelf zijn want fietsen is heel fijn. Na een uurtje wordt er even gestopt voor een snoepje en even rust, dan weer verder want dit is een must. Dan fietsen we naar een restaurant voor koffie, vlaai of een warme wafel met kersen en slagroom, dat is voor iedere fietser een droom. Als het heel warm is nog een lekker ijs en weer verder met onze reis. Tussen vijf en half zes zijn we weer in Roggel teruggekeerd en hebben de hele middag van het landschap geprofiteerd. Gezellig gefietst en genoten weer, en de volgende week zijn we weer om half twee bij het Jozefhuis, zeker weten. Dus dit is mijn plan: ga mee fietsen als het kan.

De KBO Roggel verzorgt met regelmaat verschillende soorten fietstochten. De ritten zijn ongeveer 20-25 km lang en er zijn begeleiders aanwezig. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de diversiteit deelnemers van de fietstocht. Elke dinsdagmiddag fietsen we en wordt er natuurlijk onderweg gestopt voor een gezellige pauze met koffie en gebak.
Voor elke tocht wordt een andere route in onze omgeving uitgezet. Elk lid mag aansluiten en u hoeft zich van tevoren niet aan te melden. 

We vertrekken om 13.30 uur. Samenkomst achter het Jozefhuis.

Voor actuele informatie houdt de website in de gaten.

“Dus dit is mijn plan: Ga mee fietsen als het kan!