Senioren vereniging Roggel krijgt nieuwe voorzitter

Tijdens de jaarvergadering van de Seniorenvereniging Roggel is, op 14 september, Tjeu Van de Laar benoemd tot voorzitter. Hij is opvolger van de heer Hensels die deze taak, gedurende vele jaren, kundig en met bevlogenheid heeft vervuld. De heer Van de Laar is 67 jaar en al geruime tijd woonachtig in Roggel. Tot aan zijn pensioen was hij directeur bij Gilde Opleidingen en verantwoordelijk voor de technische en logistieke beroepsopleidingen in Noord- en Midden-Limburg. Op regionaal en (inter)nationaal niveau was hij initiator van diverse maatschappelijke onderwijsprojecten waarvoor hij benoemd werd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Van de Laar is blij verrast over het vele goede werk van de 44 vrijwilligers en het bestuur dat sinds jaar en dag klaar staat om de 60+ inwoners van Roggel, waarvan 295 lid van de vereniging, met raad en daad bij te staan en te begeleiden bij een diversiteit aan activiteiten.

Lees hier het volledige persbericht van Thieu van Laar