Paasviering 5 april 2023

 

 

PAASWEEKVIERING SENIORENVERENIGING

 

Op woensdag 5 april vond de Paasweekviering plaats in La Rochelle.

Pasen is een belangrijk christelijk feest in het liturgische jaar, volgend op de Goede Week. Wij vieren deze dag vanuit ons geloof dat Jezus uit de dood is opgestaan, op de zondag na zijn kruisiging. Pasen is een mooi moment om te laten weten dat je blij met elkaar bent.

Deze bijeenkomst stond in het teken hiervan met het voorlezen van teksten en passende liedjes. Kapelaan Rajan Arulraj ging ons voor in gebed en de bijpassende liedjes werden ten gehore gebracht door ons Seniorenkoor onder leiding van mevrouw Peerboom.

 

Tijdens deze viering stonden wij ook stil bij onze medemensen die onze hulp goed kunnen gebruiken.

Dit jaar heeft het bestuur gekozen voor het houden van een collecte voor het Alzheimer Café in Zorgcentrum Beek en Bos. Dementie kan ons allen raken, waarbij van belang is dat het niet om de ziekte, maar om de mens en naasten gaat die het treft. Wij willen met deze collecte ondersteuning geven aan het organiseren van activiteiten die betekenis geeft aan het dagelijks leven van familie of bekenden uit onze eigen omgeving.

De collecte bracht een mooi bedrag op van € 229,70 waarvoor hartelijk dank.

 

Na de pauze werd een nostalgisch repertoire aan liedjes ten gehore gebracht door Els Boonen en Tjeu Geelen. Dat werd uiteraard zeer gewaardeerd door alle aanwezigen.

 

Aan eind van de middag werd een dank uitgesproken aan de aanwezigen, de artiesten en de vrijwilligers die elke keer voor een prima sfeer en ondersteuning zorgen.

 

Mede namens alle bestuursleden,

Zorg goed voor u zelf, een glimlach en een fijn Paasfeest.

 

Tjeu Van de Laar,

Voorzitter